Pécsi Tudományegyetem

PTE Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium
Deák Ferenc Gimnáziuma és Általános Iskolája

 

Deák póló

Nyomtatóbarát változatPDF változat
sliderbe kerüljön: 
nem

 

Deák pólók

 

A diákok és tanárok számára kötelező viselet bizonyos alkalmakkor a Deák póló, melyen iskolánk logója látható. Fontos számunkra, hogy ünnepeinken, tanórán kívüli programjainkon megjelenésünkben is tükrözzük összetartozásunkat, formáljuk közösségtudatunkat, iskolán kívüli rendezvényeken pedig egységesen képviseljük az Alma Matert. A Deák póló mindezt az egyetem történelmet idéző szimbólumával, az intézmény nevével és élénk, vidám színeivel modern dizájnnal fogja össze.

 

Ilyen pólónk csak nekünk van, mert mi Deákosok vagyunk!

 

A Deák pólót a tanév elején lehet rendelni, a határidő általában szeptember második hetének vége. A Deák napokra készülnek el. Egyedi megrendelés alapján gyártják őket; ez azt jelenti, hogy pontosan annyi, olyan méretű, színű és stílusú póló készül, amire a rendelést leadtuk. Emiatt cserére vagy utánrendelésre nincs lehetőség.

 

Két szín (fehér és sötétkék) és két stílus (női és sportos) közül lehet választani. A női stílus
V-nyakú és enyhén karcsúsított, a sportos kerek nyakú és egyenes szabású. A gyerek méretek (az alsósok számára) sportos fazonúak. A megfelelő méret kiválasztását mérettáblázattal segítjük.

 

A pontos méretekről, árakról e-mailben küldünk tájékoztatást, a rendeléseket a tanítóknál, illetve az osztályfőnököknél kell leadni.

 

Határidő: 2019. szeptember 11.

You shall not pass!