Gyermekfelügyelet a digitális munkarend ideje alatt

Tisztelt Szülők!


Tájékoztatom Önöket, hogy az emberi erőforrások minisztere március 6-ai határozata alapján indokolt esetben a tagintézmény-vezetőhöz benyújtott szülői/törvényes képviselői kérelem alapján a digitális munkarend ideje alatt (2021.03.08-04.07.) az intézmények gondoskodnak a gyermekek napközbeni felügyeletének megszervezéséről.
 

Kérem, hogy felelősen döntsenek a gyermekfelügyelet kéréséről, megoldásáról, hiszen az intézkedések hatékonysága elsősorban a kontaktusok számának megfelelő csökkentésétől függ. Dr. Kásler Miklós miniszter úr levelére hivatkozva kérem, hogy „a gyermekfelügyeletet valóban csak a legszükségesebb esetekben vegyék igénybe”.


Kérem, aki igénybe kell, hogy vegye az ügyeletet, az vasárnap estig nyújtsa be indoklással ellátott kérelmét a litter.adrienn@deak.pte ímél címre, hogy a keddi naptól megszervezhessük az ügyeletet, ehhez kapcsolódóan az étkezést.


Kérelmükben nevezzék meg az időszakot, amikorra kérik gyermeküknek a felügyeletet (a napot és azon belül az időtartamot), illetve jelezzék azt is, kérnek-e étkezést, annak mely formáját: menzát vagy napközis étkezést.


Mindenkinek jó egészséget kívánok.


Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Üdvözlettel:

                 dr. Litter Adrienn
             tagintézmény-vezető

Pécs, 2021. március 6.