I. PTE DEÁK JÓTÉKONYSÁGI SPORTFESZTIVÁL

Tisztelt Szülők!

Szeretettel meghívjuk Önöket az I. PTE DEÁK JÓTÉKONYSÁGI SPORTFESZTIVÁLra.

A Jótékonysági sportfesztivál azzal a nemes céllal jött létre, hogy a pécsi Gyermekgyógyászati Klinika Légúti Osztályának eszközbeszerzését segítse, emellett lehetőséget nyújtson a közösségépítésre, a jelenlegi és a volt deákos diákok, szülők, tanárok, egyetemi dolgozók, további partnerek, támogatók kapcsolatépítésére, az együttműködés erősítésére, az összetartás elmélyítésére.

Igazi csapatmunkát remélünk, egy játékos estét!
 

Az esemény sikeres előkészítéséhez és eredményes megvalósításához olyan összefogásra van szükség, melyről híres a Deák közössége. Ezért is kérjük Önöket, Adományozókat, mutassuk meg, hogy egyként, önzetlenül támogatjuk e nemes, humánus célt. 

A sportfesztiválra segítő önkéntesek jelentkezését is várjuk az alábbi linken. A csatlakozást Pap Judit kolléganőnk koordinálja.


https://docs.google.com/document/d/1EeNrW0kco38yxNTOteJ_WNCgStx-tTvA/edit?usp=share_link&ouid=101686352786091125653&rtpof=true&sd=true 

A fesztiválon félórás játékidőben 20-20 fő játszik egymás ellen királylabda játékot, melynek menetét levelemhez csatoltan olvashatják, szabályairól a helyszínen a szervezők tájékoztatják a résztvevőket. 

A jótékonysági sporteseményre az alábbi online felületen várjuk az egyéni és a csoportos jelentkezéseket a megjelölt idősávokban a szabad helyek erejéig:


https://docs.google.com/document/d/1amqQX6RiRIJboNwVJ2GDqNyrWfNcfMIR/edit?usp=sharing&ouid=101686352786091125653&rtpof=true&sd=true

A sporteseményre sportruházat és sportcipő szükséges, melyet kérünk, a résztvevők hozzanak magukkal. A szervezők átöltözési lehetőséget, valamint vizet tudnak vízautomatából biztosítani. Az iskola udvarán lehetőség lesz esti piknik hangulat megteremtésére, mely kiváló színteret biztosít a kötetlen beszélgetésekre. Ebben is számítunk aktív jelenlétükre.

Kérjük, lehetőségük szerint 1000 Ft / gyermek összeggel segítsék e jótékony gondolat megvalósulását. Amennyiben megtehetik, hogy támogatják a program létrejöttét, a támogatás összegét 2023.05. 25-ig juttassák el osztályuk SZM szülőjéhez.

Örömmel fogadunk további felajánlásokat e nemes célra az alábbi egyesületi számlaszámra:

Deák- Diák Közhasznú Kulturális és Oktatási Egyesület
11600006-00000000-42917748
A közlemény rovatba kérjük írják be: Jótékonysági sportfesztivál
Az adományozók nevét az esemény helyszínén, a faliújságon, valamint az iskola honlapján nyilvánosságra hozzuk.


Az eseményen részt vevők névre szóló emléklapban részesülnek.

A befolyt összeget az esemény megvalósításához szükséges eszközök beszerzésére, valamint a jótékonysági adomány összegének növelésére fordítjuk. Az eseményt követően részletesen beszámolunk a befolyt összeg felhasználásáról. 

„Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy.” (Edison) 

Ragadjuk meg, mozogjunk együtt egy elismerésre méltó cél érdekében!

 

Pécs, 2023. 05. 17.                            

dr. Litter Adrienn
tagintézmény-vezető 


A jótékonysági sportfesztivál
helyszíne: PTE GYÁIG Deák Ferenc Általános Iskolájának tornaterme
                 7624 Pécs Őz u.2.
időpontja: 2023. június 2-3.
                 esemény kezdete: június 2. 9.00 óra
                 esemény vége: június 3. 01.00 óra