PTE Táncegyüttes - Maszkban is menő vagy

Tisztelt Szülők, kedves Diákjaink!
 
Szeretnénk felhívni a figyelmet a PTE Táncegyüttes jelenleg futó Maszkban is menő vagy című egyedi fotókampányára.
 

Szeretnénk felhívni a figyelmet a PTE Táncegyüttes jelenleg futó Maszkban is menő vagy című egyedi fotókampányára.
Fülöp Hanna, iskolánk 2018-ban végzett diákja is tagja a táncegyüttesnek és kampányuknak. Büszkék vagyunk rá!

E sorozattal szokatlan módon próbálják ráirányítani a figyelmet a felelősségteljes maszkviselés, a távolságtartás, a higiénés szabályok, az egészséges táplálkozás, a szabadban végzett testedzés és a pihenés fontosságára is. Mindezt meghökkentő, ámulatba ejtő táncos mozdulatokkal, akrobatikus elemekkel teszik.
 
Céljuk az egyetemi ifjúság, ezáltal a PTE társadalmi felelősségvállalásának további hangsúlyozása, hogy megmutassák, mindenki hozzá tud járulni a járvány terjedésének csökkentéséhez, egyúttal további lendületet próbálnak adni a kitartáshoz. A hazánkban egyedülálló kampány védnöke Prof. Dr. Bódis József államtitkár úr.

A leghétköznapibb tevékenységeket, helyszíneket egyedi beállításokban mutatják be, utalva ezzel egyrészt arra, hogy ezt a kialakult helyzetet együttműködéssel, odafigyeléssel, támogató hozzáállással, kreativitással, jó hangulattal könnyebb megélni; valamint arra is, ha egy szaltó közben sem csúszik félre a maszk, akkor annak biztosan nem kellene például a bevásárlás alatt sem az áll alá csúsznia.

A fotóikat folyamatosan közlik a PTE Táncegyüttes közösségi oldalain, és egyre bővül a hozzájuk csatlakozók száma országos és nemzetközi szinten egyaránt.