Díjazottak

2022

Dr. Komáromi Gáborné


Dr. Komáromi Gáborné meghatározó tagja az intézményben lezajlott innovációknak, szakmai fejlesztéseknek. A tananyagokat, módszertani eszközöket, hagyományos és a legújabb, innovatív munkaformákat, oktatásszervezési formákat a tanulók, intézmény igényei mellett a hallgatói kéréseket is figyelembe véve alkalmazza.
A tudatos szakmai fejlődés során több innovatív törekvést honosított meg az intézményben: kéttanítós modell alkalmazása; a képzések során elsajátított elmélet gyakorlati ismeretekké alakítása; egyéni megsegítés, fejlesztés, tehetséggondozás módszertárának kialakítása, gazdagítása.
Az intézményben folyó magas szintű oktatás megalapozása és megvalósítása jelentős fejlesztő-újító tevékenységet jelentett életpályáján.
Háziversenyeink mellett lelkes szervezője megyei, regionális versenyeknek, mellyel iskolánk hírnevét is öregbíti. Diákjai számos országos eredménnyel büszkélkedhetnek. Szakmai tudását tehetséggondozó foglalkozásain szélesebb körben is a gyerekek szolgálatába állítja.
Az intézmény céljait példamutatóan képviseli, a pedagógus munkához való viszonya, szerepvállalása valódi, követendő mintát jelent a tanárjelöltek, a fiatal és már a tapasztaltabb kollégák számára is.


Oklevél megtekintése
Mucsi Éva


Mucsi Éva az alsós munkaközösség tagjaként aktívan vesz részt a közösség munkájában. Konstruktív ötleteivel, kreativitásával, építő kritikai észrevételeivel segíti kollégái és az intézmény munkáját. Kedves, nyitott, segítőkész személyiségére mindig lehet számítani. A tanítás nemcsak munkája, hanem hivatása is. Magas színvonalú pedagógiai munkájában - a megújulás, szakmai fejlődés terén is - meghatározó szerepet tölt be a tanitó szakos hallgatók, pályakezdő kollégák módszertani es emberi támogatása, szakmai segítése; a hivatás es a pedagógus pálya vonzóvá tétele.
Az intézményben folyó magas szintű oktatás megalapozása és megvalósítása jelentős fejlesztő ­ újító tevekénységet jelentett életpályáján. Tehetséggondozásának egyik eredménye, hogy tanítványaival több alkalommal bejutott a Bolyai Természettudományi Csapatverseny országos döntőjébe, ahol diákjai nagyon szépen szerepeltek.
Több hazai és nemzetközi pályázat megvalósítója. Fontos számára az önképzés, ezért folyamatosan törekszik tudásának gazdagítására, a megszerzett ismeretek megosztására.
Az intézmény céljait példamutatóan képviseli, a pedagógus munkához való viszonya, szerepvállalása valódi, követendő mintát jelent a tanárjelöltek, a fiatal és már a tapasztaltabb kollégák számára is. Fontos számára a valódi, emberi értékek közvetítése.


Oklevél megtekintése