Behajtási engedély

GYERMEKSZÁLLÍTÁSI ENGEDÉLY - ALSÓS TANULÓK RÉSZÉRE

2018/2019-ES TANÉV

Tisztelt Szülők!

Az alsó tagozatos tanulókat gépjárművel szállító hozzátartozóknak a 49/2011. számú önkormányzati rendelet értelmében lehetőségük van kedvező díjszabású éves gyermekszállítási engedély igénybevételére az idei tanévben is.

Az engedély alkalmanként maximális 30 perc parkolási lehetőséget biztosít az iskolát körülvevő parkolózónában. Az egy gépjárműre érvényes engedély éves díja 1.200 Ft. Második rendszámra kiállított engedély éves díja 6.000 Ft.

Az engedélyeket - az iskola által a Biokom Kft. részére elküldött intézménylátogatási névsor alapján – egyénileg tudják igényelni a Biokom Nonprofit Kft. Siklósi út 52. szám alatti ügyfélszolgálatán az alábbi nyitvatartási időben:

          hétfő-péntek 8-18 óra

          szombat 8-13 óra

Az előző tanévben kiállított engedélyeket 2018. szeptember 30-áig tudják használni.

Az első évfolyamos tanulók hozzátartozói az első szülői értekezleten ideiglenes gyermekszállítói igazolást kapnak, melyet szintén 2018. szeptember 30-áig használhatnak.

A 2018. augusztus 20-a után beiratkozó új tanulók az iskola titkárságán igényelhető iskolalátogatási igazolás birtokában intézhetik a gyermekszállítási engedélyt a Biokom Kft. ügyfélszolgálatán.