Decemberi ebédbefizetés

Tisztelt Szülők!
A decemberi étkezés igénylésére már az új megrendelői felületet használjuk, mely 2023. november 22-től használható. A továbbiakban kizárólag ezen a felületen lehet lebonyolítani a megrendeléseket. 
Az Önök által megadott ímélcímekre a rendszer automatikusan kiküldte az első belépéshez szükséges adatokat. Közben mi minden adatot feltöltöttünk a gyermekére/gyermekeire vonatkozóan. 
Minden gyermek kapni fog egy általunk készített vonalkódos kártyát, melyet az étkezések előtt érvényesíteni kell a kártyaleolvasón. A konyhában dolgozók látni fogják, ki milyen menüt rendelt az adott napra.
Amennyiben csak készpénzes fizetéssel tudják kiegyenlíteni a megrendeléseiket, gyermekük  csak az „A” menüt választhatja.


FONTOS! 
A novemberi esetleges lemondásokat már csak ímélben tudják jelezni ügyintéző kollégánknak az eddig is használt intézményi címen: gyakorlo2.pecs@hungast.hu 

Ha bármilyen kérdésük vagy észrevételük van a rendszer használatával kapcsolatban, a 06704782620-as számon kolléganőnk segíteni tud Önöknek. 

A novemberben esetlegesen felmerülő többlet fizetéseket utalással vagy készpénzben fogjuk visszajuttatni Önöknek 2023. december elejétől. 
 
Üdvözlettel:
Dávid Péter
területi vezető
HUNGAST CSOPORT - Hungast Mecsek Kft.
 

1. Segédlet a szülői felületre történő belépéshez

2. A szolgáltató fenntarthatósági programja - Húsmentes péntek

 

Étlapok:

1. Alsó tagozat decemberi étlapja

2. Felső tagozat decemberi étlapja

3. Felnőttek decemberi étlapja

 

Az ebédmegrendelés határideje: 2023. november 29.