Játszd újra, Áron!

Tanév
Dátum

Gergely Áron, iskolánk volt tanulója három évvel ezelőtt autóbalesetet szenvedett. Azóta édesanyja ápolja otthon, és mindent megtesz azért, hogy gyermeke talpra álljon. 
A rengeteg terápia hatására Áron komoly fejlődést mutat, de hosszú út áll még előtte. Budapesten részt vehetne egy járórobot terápián, ami nagymértékben elősegítené izmainak megerősítését. Ez szükséges ahhoz, hogy ne ágyhoz kötve kelljen élnie. 
Ennek a tervnek a megvalósításához szeretnénk kérni az anyagi támogatásukat, hogy össze tudják gyűjteni azt a 3.000.000 forintot, amely fedezi a 100 alkalmas kezelést, az utazás és szállás költségeit.

Áron és családja számára a legkisebb felajánlások is nagyon sokat jelentenek, ezért hálásan köszönünk minden támogatást, segítséget.


Játszd újra, Áron! Alapítvány

OTP BANK 11731001-23136757-00000000
IBAN: HU42 1173 1001 2313 6757 0000 0000
SWIFTKÓD: OTPVHUHB

„Játszd újra, Áron!

Már három éve, hogy Áron elindult egy fociedzésre, amire sosem érkezett meg. Azóta sehova nem érkezett meg: sem az iskolába, sem edzésre, sem a haverokkal lógni. Más programja van: Borsóház, terápiák, masszázs, rehabilitáció, kontroll vizsgálat….

2018 szeptemberében Áron rosszkor volt rossz helyen, vagy inkább az őt elütő autó volt rosszkor, rossz helyen. Szinte csak a feje sérült meg, minden más testrésze ép maradt. Az agy, mely mindennek az irányítója. Miután ripityára tört koponyáját megstoppolták az orvosok, sokáig volt kómában, és a műtét után nem sok esélyt adtak a gyógyulásra, de Áron – családja segítségével – emberfeletti küzdelmet folytat azért, hogy rácáfoljon az orvostudományra, és elindult a felépülés útján, mert van az agynál egy még fontosabb szervünk: a szívünk, mely visz tovább az úton, telve szeretettel, hittel, élni akarással. Áron szíve, nem akar fájdalmat, csalódást okozni a családjának, édesanyja szíve pedig nem ismer lehetetlent vagy fáradságot, ha gyermeke életben maradása, felépülése a tét.

Vár rád az élet! Még annyi dolgod van köztünk.

Elsősorban édesanyád és testvéred, Barni várja, hogy ismét régi önmagad lehess, megtanulj újra beszélni, járni. Édesapád, ha külön is él tőlünk, minden segítséget megad a felépülésedhez, mely nagyszüleidnek is minden vágya. 
Apró mozdulatok, jelek, reakciók, egy félmosoly – ezek árulkodnak arról, hogy mindent megértesz, emberfeletti munka árán. 
A rengeteg terápia gyümölcse beérni látszik: egyre többet mozogsz aktívan; két éve még mozdulatlan volt az arcod, mára figyelmes, nevető, a humort jól értő szempár néz vissza ránk.

Már rég meghazudtoltad az orvosokat, és még ki tudja, mire leszel képes. De ehhez az kell, hogy folytatódjon az intenzív terápia. Álmunk, hogy újra járj. Ebben a legnagyobb segítséget a mai technika, a budapesti Step robot rehabilitációs intézete jelentené. Ettől sajnos súlyos milliók választanak el minket.

Minden követ megmozgatunk, hogy elősegítsük a felépülésedet. Soha, egyetlen pillanatra sem adjuk fel.”