Deák Ferenc Gimnázium és Általános Iskola

Hírek, események

jan.
11
Kérdések és válaszok fóruma a vírushelyzettel kapcsolatban

Tisztelt Szülők!

Intézményünk online fórumot szervez, melynek keretében információkhoz juthatnak a vírushelyzet aktuális mutatóiról, a mutációk természetéről, a járvány terjedéséről, a védekezés legoptimálisabb módjáról, a védőoltásokról és a velük kapcsolatban felmerülő kérdésekről, aggályokról.

Kérdéseikre szakértőtől kapnak válaszokat. A fórumot Prof. Dr. Jakab Ferenc, a Virológiai Nemzeti Laboratórium professzora vezeti.

Időpont: 2022. január 20. (csütörtök), 17:00 óra

Az értekezlethez az alábbi linkre kattintva tudnak csatlakozni:

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK FÓRUMA A VÍRUSHELYZETTEL KAPCSOLATBAN

Üdvözlettel: az iskola vezetősége


nov.
27
Online szülői tájékoztató az általános iskolai beiskolázásról a 2022/2023-as tanévre

nov.
11
A töklámpásfaragó verseny eredménye

nov.
08
Újabb járványügyi intézkedések az intézményben (2021. november 9-től)

Tisztelt Szülők!

A fokozódó járványügyi helyzetre való tekintettel intézményünkben a preventív szemléletet erősítve, az illetékes szakhatóságok szakmai útmutatásának megfelelően és a napi tapasztalatokat figyelembe véve a koronavírus járvány terjedésére való tekintettel újabb, elengedhetetlen intézkedéseket vezetünk be.

Kérjük, kiemelt figyelemmel kísérjék az 1. és 4. pontokat! 
 


nov.
05
Az oltás közös érdek

Kedves Polgártársak!

Sajnos a COVID-19 vírusos megbetegedés velünk van. A természetben a kísérlet tovább folyik, a vírus egyre újabb szaporodásképes mutánsai terjednek a világban. Minden komoly kutató és orvos egyetért abban, hogy a védekezés leghatékonyabb eszköze az oltás. Az oltás nem magánügy! A nem oltottak, még ha tüneteket nem is mutatnak - főképpen éppen ezért -, ha tetszik, ha nem, kockázatokat hordoznak a többiekre. 
 


okt.
12
Az angol művelődésterület megújuló programja a PTE KPVK tanítóképzésében

A PTE KPVK tanítóképzésében a pécsi képzési hely megerősítését szolgáló, kiemelt fontosságú lépés, hogy a kar és intézményünk együttműködési megállapodást kötött az angol műveltségterületű tanítók képzését illetően.